17-åriga Malou Prytz släpper idag discopoplåten ”Tik Tok”

0

 

Malou Prytz slog igenom i Mello 2018 med ”I Do Me”, hon gick som 15-årig debutant direkt till final och fick en stor hit både på Spotify och radio.

Efter debuten har hon släppt flera singlar, en EP och hunnit vara med i mello igen – med låten ”Ballerina”. Tillsammans med den tyska stjärnan Millé har hon släppt två låtar som båda gått riktigt bra i Tyskland. Idag släpps nya singeln ”Tik Tok”.

”I Do Me” låg på plats 9 på Spotifys topplista, har över 7 miljoner streams och var adderad på både P3 och P4. ”Ballerina” låg på #23 på Spotify och var adderad på både Rix FM och NRJ. Vi har sett mycket av Malou på TV, bland annat på TV4 Nyhetsmorgon, Sommarkrysset, Bingolotto och Sommarlov.

Malou om låten:
”För mig handlar ”Tik Tok” om ett förhållande där man står och stampar på samma ställe och inte kommer vidare i relationen. Förhållandet känns spännande och man vill försöka, men kärleken går inte i synk. Ibland känner den ena mer än den andra, ibland vill den ena mer än den andra. När man känner riktigt starkt för någon kan man inte låta bli att träffas, även om man inte kommer framåt.”

Lyssna på låten här.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.