AD ASTRA -Inre resan hittar intelligent liv -Rymden är bara en flykt

0

USA kommer  att investera 284 miljarder till en rymdstation på månen för att vi skall vidare till Mars.

Hur många gånger skall vi behöva påminnas om det att finns inget att fly till ?
De bästa Austronaterna är genier och  gränslösa på gott och ont. Du kan inte äta kakan och ha den kvar.

En svensk  har gjort fotot i Ad Astra och det är lite kul.

Kul att Donald Sutherland är med på ett hörn. Han skall hjälpa Bra Pitt att hitta sin farsa på Mars men han blir sjuk redan på Månen. 

Tommy Lee Jones är en skådespelare som jag aldrig tröttnar på . Han passar i både tunga dramer som No country for old men, action som jason Bourne serien och komedier som Men in Black. Här spelar han Brad Pitts far på ett suveränt sätt. Regissören raljerar också
rejält över syftet med att kolonisera månen, då det första vi på månens flygplats är givetvis en Subway restaurang. En mycket bra tanke då sponsorer behövs överallt. Folk reser även jorden runt för att få gå på McDonalds. Det kostar 125 dollar att få låna en filt och kudde.  James Grey har Regissörsbulemi då han försöker göra både Interstellar, Gravity, 2001 och Alien samtidigt.

Jag gillar när Brad Pitt skall göra sina psykiska utvärderingar som är ett sätt för makten att se att han inte kommer att ta livet av sig själv eller makthavarna.
Filmen är för djup för de som gillar Action och för intetsägande för de som gillar personlig utveckling.

I Ridley Scott`s Prometheus lägger en miljardär ner miljarder på att hitta intelligent liv i rymden och han konklusion är när hans preciosus Alien vrider nacken av honom,  “Det finns inget där “

Exakt !

De enda som ger sig ut i Rymden för att leta efter intelligent liv har allvarliga bokstavskombinationer och ger devisen “Geni är inte långt från vansinne” ett ansikte. Ad Astra och alla andra Rymdfilmer  som Grey försöker härma visat att det räcker med att vi skickar ut robotar i rymden. OM NASA vill hitta intelligent liv i rymden så kan de börjar med rymden .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.