att Apple blev vän med Spotify redan för 2 år sedan är ett klockrent bevis på hur fort tekniken går

0

Utvecklingen går så fort att när jag tror att jag hittat något nytt så visar det sig att det är flera år gammalt

Jag trivs bra med min iphone SE. Jag tillhör en generation som använder något till det går sönder. Nackdelen är att jag missar många saker som skulle kunna  förenkla min vardag, Fördelen är att när jag får tillgång till den nya tekniken är det paradigmskifte varje gång. Det finns nu Iphone SE nya modellen, och även Iphone 13 mini. Väntar en får en oftast produkter utan barnsjukdomar.

Innan Corona hade jag fullt upp med veckotidningen. Jag fick visserligen alltid informationen från Apple vid varje uppdatering där de lyckligt avslöjade att nu tar vi ett nytt sjumila kliv. Jag tänkte alltid, att jag lär mig nyheterna när jag har tid. Men tiden infann sig aldrig. Nu ser jag att Siri har gjort fantastiska uppdateringar och jag förstår att jag kan låta Siri sköta mer och mer av det som jag tidigare skött manuellt. Bara det att jag har kunnat sköta Spotify med Siri i 2 år är en chock.

Jag trodde aldrig att Apple skulle tillåta en konkurrent till Apple music  få tillgång till Siri . Spotify betalar ju heller inget till Apple för att få tillgång till Siri.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.