Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv

0

Då Monstersommaren verkar fortsätta ett bra tag till, så vill jag rekommendera några av  mina favoritsolglasögon så att du slipper kisa mot solen eller vara tvungen att skapa ett alias då du inte kan vara dig själv.

Tom Ford Morgan . Mina favorit cafésolglasögon.

Alla Tom Fords solglasögon är tillverkade i Italien och det märks att de justerats för hand. Ray Ban har inte sett ett mänskligt öga från det att man startar maskinen som tillverkar solglasögonen till dess att de ligger i sin kartong. De märks också på priset, då ett par Tom Ford ligger på minst det dubbla mot vad du får betala för ett par Ray Ban. Dessutom är du ganska ensam om att bära ett par Tom Ford. Tom Ford är designer åt James Bond och designade senast bågen Snowdon åt Bond.

 

Tom Ford Mason. Sitter verkligen skönt på. Då du inte vill vara influencer och ha ett par shades som inte täcker hela ansiktet som Morgan. De är även lättare att bära med sig då Fodralet till Morgan är nästa lika stort som en koffert.

 

 

 

 

Mau Jim från Hawaii har blivit världsberömd för att han gör en av världens bästa polaroid solglasögon. Polaroid är otroligt vilsamt för ögonen och omvigningen får ett helt annat ljus då  Jims Shades filterar bort obehagliga våglängder av ljuset och kvar blir ett skarpare vilsammare ljus. Årets storsäljare är Kokohead.

 

 

 

Ray Ban Paradise 

Vanligtvis så köper jag inte Ray ban då de är tråkiga, massproducerade och kopierade upp till takknocken. Men när jag hittade dessa i Las Vegas så gjorde jag ett undantag.

 

 

 

 

 

 

 

Café Solglasögon Inomhus 

Det är lätt att bli jätteglad över att du köpt en märkesbåge  av en kille på stranden för 100 kr och tänker : Hurra nu kan jag ett par Gucci för 3000 på stranden. Jag rekommenderar inte att du bär ditt semesterfynd en hel dag på stranden då det som skyddar dina ögon är bara två färgade cellouidbitar. Jag rekommenderar dem när det är molnigt eller inomhus där du vill se exotisk och spännande ut, men inte som solglasögon.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.