Benjamin Ingrosso har svårt att träffa tjejer

0

– Jag kan ofta inte prata med tjejer när jag är nykter för jag blir nervös och vet inte hur jag ska formulera mig, säger han i podcasten ”Talk to me”

Benjamin Ingrosso, 23, har varit singel i över två år. I podcasten ”Talk to me” med Sarah Dawn Finer, 39, berättar han om svårigheterna han har när det kommer till att dejta och träffa tjejer.

– Jag har känt känslan av att jag måste vara någon annan när jag är ute på krogen, att jag kan ofta inte prata med tjejer när jag är nykter för jag blir nervös och vet inte hur jag ska formulera mig och jag är rädd att de ska misstolka mig. Eller för att jag har ofta känt att de tycker nog bara att jag är töntig, säger han.

Inte tillräckligt cool

 

Mycket grundar sig i att han är osäker och har känt sig otillräcklig.

– Jag har aldrig känt att jag är tillräckligt cool. Det var alltid killar som var längre och snyggare, säger han och fortsätter:

– Jag har alltid tänkt att mitt riktiga Benjamin som pratar ljust och som är skitglad och som bara älskar att showa – han är inte alls så cool. Det är ingen tjej som kommer tycka att han är manlig.

Sarah Dawn Finer frågar Benjamin Ingrosso om han också är rädd för att ta in en flickvän i det offentliga livet som han och hans familj lever i.

– Det har jag definitivt tänkt på, svarar han.

Benjamin Ingrosso om terapin

Den senaste tiden har han gått i terapi, vilket har varit en stor hjälp på många sätt för honom.

– Det var mycket tack vare min psykolog som jag kände att nu måste jag få ta tillbaka mitt vanliga jag. Jag kan inte spela någon när jag är full utan jag kan bara vara jag. Och det var så mycket bättre, säger Benjamin Ingrosso.

Allvarligt . Hur har hans föräldrar varit och hur är hans syster ? Är det konstigt att han är blyg med en så dysfunktionell familj . Seriöst !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.