Beyonces släpper en exklusiv cdbox för 300 Dollar

0

För över en månad sedan lät  Beyoncé oss få vår allra första glimt av henne och Jay-Zs tvillingbarn Sir och Rumi . Fansen hade väntat pådetta  ögonblicket  i fem månader. Detta uppfyllde dock inte fansens brinnande behov att se och veta mer om deras  utvalda kungliga familj. Istället tändes det  ett ännu starkare begär av fler bilder på Beyoncé, Jay-Z, Blue Ivy, Sir och Rumi. Beyonce har alltid  varit en smart affärskvinna, och det har kanske  varit sångarens plan hela tidenatt vänta med att publicera foton på barnen för nu har  hon släppt en ny samlar utgåva av CDboxen How To Make Lemonade som innehåller exklusiva bilder av Beyoncé och hennes familj, och det kostar imponerande $ 300.

Den nya boxen i begränsad upplaga levereras med en 600-sidig inbunden “Coffetablebook”. Enligt Beyoncés hemsida innehåller boken “hundratals aldrig tidigare visade bilder från inspelningen av albumet  Lemonade , och visar inspirationen och teman bakom några av filmens mest provocerande och kryptiska stunder.” Den kommer  även att ha några av Beyonces personliga texter, ett förord ​​från Dr. Michael Eric Dyson och poesi av Warsan Shire .

Förutom boken kommer den här versionen av boxen Set To Make Lemonade  att innehålla  ett visuellt album och den första pressningen av den dubbla LP vinylen med en ny spårlista.

Nu är det viktigt att veta, att boken innehåller definitivt exklusiva bilder av Beyoncé, Jay-Z, Solange och Blue Ivy, som Cosmopolitan skriver om.  Vi vet dock inte om det kommer att finna fler bilder av tvillingarna. Så ta hänsyn till det innan du investerar 300 dollar i samlarboxen. Boken med 600 sidor finns tillgänglig idag, men enligt Beyoncés hemsida är det en”begränsad upplaga “. Det betyder tyvärr att du kanske inte har så  mycket tid att fundera  över detta köp på $ 300, så  du kanske skall slå till direkt !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.