Bianca Ingrosso släpper eget sminkmärke – CAIA

0

Drömmer du om att sminka dig som Bianca Ingrosso? Nu kan din dröm äntligen bli sann när hon lanserar det egna sminkmärket CAIA.

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso har alltid många bollar i luften. Förutom att hon är en av huvudpersonerna i realityserien “Wahlgrens Värld” så driver hon även en av Sveriges största bloggar och Instagramkonto. Tillsammans med bästa vännen och kollegan Alice Stenlöf har hon också podcasten “Alice & Bianca – Har du sagt A får du säga B”.

De senaste åren har Bianca lanserat egna datorskal, två parfymer, smyckeskollektioner och nu även ett helt eget sminkmärke, nämligen CAIA. De senaste veckorna har hon hintat en hel del på sina social kanaler att det är smink som hon kommer att lansera.

Bianca Ingrosso släpper eget smink
Bianca Ingrosso lanserar det egna sminkmärket CAIA. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

“Vi plåtade också pressbilder med alla oss i styrelsen för nya bolaget. Och hörni… det är bara DAGAR kvar tills jag kommer berätta vad jag jobbat på under 1 helt år. Det här är min största dröm nånsin och jag kan inte förstå att det gått i uppfyllelse”, skrev Bianca på bloggen i förra veckan.

Arbetet med att utveckla makeupmärket har minst sagt varit väldigt hemligt och pågått under en lång tid. Det är Bianca och hennes agent Vanessa Lindblad som är ägare i bolaget CAIA Cosmetics. Även Mikael Snabb och Jesper Matsch, som har många års erfarenhet av att utveckla varumärken inom skönhetsbranschen, äger en del av företaget.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.