Blocket lanserar Swish för annonsbetalning

0

Nu kan Swish användas för annonsbetalning på Blocket jämte kort- och telefonbetalning.

Enligt Blockets egna kundmätningar är det en tjänst som lejonparten av Blocket-användare efterfrågar. Lanseringen av Swish sker i nationell webb-TV-kampanj där Hollywoodfrun Maria Montazami medverkar. Sex av tio svenskar har någon gång annonserat på Blocket. För majoriteten är det just användarvänligheten och effektiviteten som avgör att man väljer Blocket framför andra marknadsplatser.

– Svenska folkets input är viktig för oss och för majoriteten innebär Swish ett smidigare sätt att lägga upp annonser hos oss. Vi utvecklar kontinuerligt våra tjänster så att begagnathandeln alltid är så effektiv som möjligt på Blocket, säger Cecilia von Krusenstierna, marknads och kommunikationschef på Blocket.

– Vi är superglada över att Blocket valt att erbjuda Swish som betalningsmetod när svenska folket annonserar hos dem. Vi hoppas nu att ännu fler ska kunna se möjligheten med hur enkel vår tjänst är att använda, inte minst när man lägger in sin Blocket-annons, säger Pär Ekroth, marknads och kommunikationschef på Swish.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.