Bo Kaspers Orkester Malmö Arena 3 April 19.30

0

Den 5 februari hade Bo Kaspers Orkester äntligen premiär på turnén “23:55 – Hjärtat håller takten” med nya kritikerrosade albumet “23:55” i bagaget. Recensenterna var lyriska och publiken gav dem stående ovationer.

Efter en utflykt med turnén till våra grannländer Danmark och Norge är de på torsdag tillbaka i Sverige för en konsert i Västerås innan de tar turnén vidare runt om i landet.  De flesta av konserterna är redan slutsålda men vi är glada att kunna presentera tre extrakonserter i vår på Rival i Stockholm. 

Bo Kaspers Orkester har under sina 28 år varit ett storsäljande band och uppnått flertal topplisteplaceringar. De är ett av Sveriges mest älskade liveband, vilket inte minst bevisades under 2017-2018 med deras hyllade scenföreställning “Allt ljus på oss” och en storslagen arenaturné hösten 2018.”23:55 – Hjärtat håller takten” är en konsert med nyskrivna verk från “23:55” varvat med älskade klassiker ur bandets gedigna repertoar.

“Bo Kaspers åldras bättre än vin. Med “23:55″ har Bo Kaspers Orkester tveklöst gjort ett av sina bästa album” – Aftonbladet

“Efter tre decenniers förfining gör Bo Kaspers Orkester nu soul i världsklass” – DI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.