Ta hand om din hy med body oil som innehåller granatäpple

0
body oil

Den  Klibbar inte, den har en behaglig doft och går snabbt in i huden . Jag uppskattar verkligen att oljan inte gör så att jag ser ut som välpolerad frukt. Jag rekommenderar verkligen Weleda Pomegranate Body Oil .

Weleda Pomegranate Body Oil är en väldoftande hudolja för hela kroppen med certifierad ekologisk kärnolja från granatäpple. Granatäpple är rikt på skyddande antioxidanter som har bevisats  att kunna hjälpa till att förhindra ett för tidigt åldrande av huden. Pomegranate Body Oil har en unik sammansättning som återställer hudens naturliga smidighet och gör den fastare och slätare, samtidigt som den har en förmåga att stimulera hudens cellförnyelse.

GRANATÄPPLE ÄR RIKT PÅ SKYDDANDE ANTIOXIDANTER

Weleda Pomegranate Body Oil har  även en kombination av rena växtextrakt, certifierad macadamianötsolja och jojobaolja och absorberas snabbt av huden och går in på djupet, vilket hjälper huden att bibehålla sin fukt.

Användning:
Massera in oljan tunt på lätt fuktad hud efter duschen eller badet. Kan även användas till massage. Kombinera gärna med Pomegranate Creamy Body Wash och Pomegranate Regenerating Hand Cream.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.