”Bond 25” tar form

0

Under gårdagen ägde en stor presskonferens rum utanför James Bond-skaparen Ian Flemings tidigare bostad på Jamaica där ett flertal detaljer kring den kommande Bond-filmen avslöjades. Huvudrollsinnehavaren Daniel Craig, filmens producenter och regissören Cary Fukunaga var alla på plats för att prata med pressen. Linus Sandgren som fick en Oscar för bästa foto för Lala land , kommer att vara fotograf i  Bond “25

Rolllistan presenterades och rollistan innehåller flera intressanta namn. De som sticker ut mest är svenske skådespelaren David Dencik (nu aktuell i Netflix-serien ”Störst av allt”) och oscarsbelönade Rami Malek. Duon kommer fungera som filmens skurkar och så här sa Malek som var med på länk från New York:

– Jag är fast i New York på en inspelning, men jag ser väldigt mycket fram emot att jobba med hela teamet. Jag kommer se till att Mr Bond inte får en lätt match, ses snart.

Även Ana de Armas från “Blade Runner 2049” och Lashana Lynch som är bioaktuell med “Captain Marvel” medverkar. Återvänder i sina roller gör Ralph Fiennes som M, Naomie Harris som Moneypenny, Ben Whishaw som Q och Jeffrey Wright som Felix Leiter. Den Oscarsbelönade svenske fotografen Linus Sandgren (”La la land”) är också en del av produktionen bakom kameran.

Filmens titel avslöjades tyvärr inte men handlingen presenterades i korta drag. När vi möter James Bond igen är han inte längre i aktiv tjänst och bosatt sig på Jamaica. Hans tillvaro vänds upp och ned när CIA-agenten Felix Leiter behöver 007:s hjälp för att rädda en kidnappad forskare.

Filmen har världspremiär på bio 8 april 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.