DANMARKS UNDERHÅLLNINGSORKESTER PRESENTERAR JESUS ​​CHRIST SUPERSTAR I ROYAL ARENA

0

Den 10 och 11 september kan publiken få en musikupplevelse i världsklass när rockmusikalen får luft under sina vingar – i en arena som är utformad för tillfället – i Royal Arena.

De legendariska låtarna av Sir Andrew Lloyd Webber och Tim Rice framförs av en stjärnensemble med bland andra den internationella musikstjärnan Ricardo Afonso i huvudrollen som Judas – en roll han också tidigare spelat i iscensättningen av musikalen på Barbican Center i London .Föreställningen ackompanjeras av Danish Entertainment Orchestra under ledning av Andreas Vetö.

Konserten framförs på engelska med toppframföranden och starka, personliga tolkningar. Förutom Ricardo Afonso kommer publiken att få uppleva ett återseende av den danska underhållningsorkesterns kritikerrosade 50 -årsjubileumskonsert med hyllade namn som Fallulah i rollen som Maria Magdalena, Martin Brygmann som kung Herodes och Christoffer Brodersen som Jesus som tolkar Jesu sista dagar genom anti-hjälten Judas ögon.

Med Andreas Vetö i spetsen smäller danska underhållningsorkestern av ikoniska låtar som Everything’s Alright, Heaven On Their Minds och Superstar ,med mer än 30 musiker på scenen. De ackompanjeras av en kör på 25 medlemmar från musikalensemblen Teatret Gorgerne.

Det blir årets största musikalkonsert, då de mer än 60 deltagarna intar Royal Arena i en spektakulär belysningsdesign av Sune Verdier, iscensatt av René Vinther Pedersen.

Handlingen till JESUS ​​CHRIST SUPERSTAR
JESUS ​​CHRIST SUPERSTAR är en rockopera av Sir Andrew Lloyd Webber med texter av Tim Rice och framfördes först på Broadway 1971, innan premiären i London året därpå. Föreställningen handlar om Jesu sista dagar på jorden och berättas främst från lärjungen Judas synvinkel. Föreställningens fokus är förhållandet mellan Judas och Jesus, men innehåller samtidigt ett triangeldrama mellan Jesus, Judas och Maria Magdalena.

Konsertdatum i Royal Arena

10 september 2021 kl 20
11 september 2021 kl 16
Biljetter kan köpas på www.underholdningsorkester.dk

Se trailern för rockoperan i Royal Arena här:
https://www.youtube.com/watch?v=i3_N0cVmYZ0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.