Idag släpper Laleh sin nya singel “Det Kommer Bli Bra”

0

 

Det finns ingen som kan ingjuta pepp, glädje och hoppfullhet som denna unika artist och som nu är tillbaka med ännu ett storslaget verk.

 

Nya singeln ”Det Kommer Bli Bra” är en sprudlande och mäktig låt och det finns ingen tvekan om att den kommer att bli ett självklart stående inslag i våra liv i otaliga år framöver.

Lalehs magiska förmåga att skriva låtar som går rakt in i hjärtat går helt enkelt inte att värja sig från.

“Låten handlar om att hitta sin plats i världen och vara sig själv, men för att vara mig själv insåg jag att jag måste våga se sanningen i vitögat, så första raderna jag skrev blev “jag är bara en sten i havet, det är inte värre än så” och jag kände en lättnad. Barnen uppfostrar mig i låten och säger hur jag borde tänka och sakta men säkert började jag fatta vad texten skulle handla om.

Foto: Lost Army

Det är lite av en uppföljning på Bara få va mig själv, Tack förlåt och Goliat på något sätt, som en slags summering, att jag lovade att vara mig själv, sa tack till livet och fick inse att jag inte kan bära havet men jag kan vara en del av det. Sanningen gör en fri brukar man säga och jag känner mig fri och blir väldigt glad av att jag lyckades skriva färdigt den.”

Laleh

”Det Kommer Bli Bra” släpps digitalt på alla plattformar via Lost Army/AWAL den 17 april och är hämtad från ett nytt album som kommer i höst. Spara ner nya låten här för att få den direkt till din spellista när den släpps.

foto: Lost Army

Följ Laleh på SOME för senaste nytt:

Spotify
Instagram
FB
Hemsida
YT

Laleh har ett sätt att skänka oss hopp, glädje och kärlek med sina texter. ”Det kommer att bli bra” är inget undantag. Det är en mäktig och sprudlande låt som kommer till oss i en tid när vi behöver den som bäst. Det råder inga tvivel om att låten kommer bli ett peppig inslag i vår vardag så väl idag som i otaliga år framöver. Lalehs unika förmåga att skriva låtar som går rakt in i hjärtat går helt enkelt inte att värja sig från.

“…Det började inte med mig, nej livet är för vackert vad var det ni sa?
Det slutar inte här med mig, det bästa det har inte hänt än, vad var det ni sa?
Nej det slutar inte här med dig, se ringarna på vattnet vad var det vi sa?
Det kommer bli bra!

Jag är bara en sten i havet
Det är inte värre än så
Så, så, så, några ringar på ett hav
Är allt vi lämnar kvar..

Du är bara en sten i havet det är inte värre än så
Så, så, så, vad var det ni sa? vad var det vi sa!

Det kommer bli bra! “

Laleh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.