KULTMUSIKAL PÅ NY TEATER

0

Det är en episk, kvick , romantisk och sexig musikal. Baserad på Roman Polanskis kultfilm The Fearless Vampire Killers med pampig musik av Jim Steinman.

Det blir en spektakulär miljö med en stjärnensemble som är redo att ge publiken en odödlig upplevelse med bett i .
Föreställningen äger rum i Transylvanien. Vampyrjägaren Professor Abronsius anländer, tillsammans med sin unga och blyga assistent Alfred, till en avlägsen by för att bevisa att det finns vampyrer.
Härifrån tar historien oförutsägbara vändningar.
De bor hos gästgivaren Chagal. Hans oskyldiga och naiva dotter Sarah får omedelbart Alfreds hjärta att slå.
Även den karismatiska greven Krolock har visat sin kärlek för den unga, varmblodiga flickans kropp och själ. Greven bjuder in henne till en bal på slottet. Sarah kan inte motstå den frestelsen,och utan att tänka sig för befinner hon sigpå hans slott med den påkostade balsalen och den mystiska kryptan .
Kommer professorn och hans assistent att kunna rädda sig själva och Sarah när vampyrdansen börjar och nattens extas bryter ut?
Dance of the Vampires är iscensatt av Daniel Bohr. Scenografi och kostymer skapas av Paul Farnsworth och Per Engström står för den musikaliska bearbetningen. Samma kreativa trio står bakom en rad framgångar på Det Ny Teater.Bland annat Sound of Music, Love Never Dies, Jekyll & Hyde och senast Spelman på taket .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.