Det Ny Teater kommer tillbaka med tre starka musikaler

0

Liksom resten av landet har det Ny Teater varit stängt en längre tid

Det har varit en mycket ovanlig situation. Inte ens två världskrig har kunnat stänga teatern under så lång tid. Vi har  dock ägnat  vår tid åt att se fram emot och planera för nästa säsong.
Vi ser fram emot att välkomna dig när vi ses igen för tre oförglömliga föreställningar.

Charles Dickens klassiker Oliver Twist 

Preben Kristensen som Fagin
Se fram emot en fantastisk uppsättning av Oliver! med Preben Kristensen i den ikoniska rollen som hälaren Fagin. En gripande, rolig och dramatisk föreställning med starka karaktärer, stor ensemble och orkester, fantastisk scenografi och dans med en rad oförglömliga låtar. Nu, för första gången på New Theatre, i den hittills största danska uppsättningen hittills.  Läs mer >> 

Nypremiär på succén Spelman på taket 

läs mer >>

Den nya succén på Broadway  Waitress

Maria Lucia spelar proffs bagaren i the waitress.

The Waitress är full av värme, humor och fängslande sånger.
Jenna, som spelas av Maria Lucia ( Annie i Annie Get Your Gun) , är en servitris och proffs på att baka kakor och pajer på Joe’s Diner. Hon är fast i ett tragiskt äktenskap men finner en tröst i att lägga all sin kärlek i sina fantastiska pajer. Hon bestämmer sig för att delta i en stor pajbakningstävling. Vinstsumman kan ge henne ett startkapital till ett nytt liv. Med stöd av sina vänner på Joe´s Diner restaurangvännerna skapar hon även en nyskapande meny hos Joe. The Waitress är en upplyftande och livsbejakande musikal om att hitta modet att hitta sig själv, och att ta sitt liv och sin talang på allvar. Musikalen berör även en Mor-Dotter-relation och bakningens terapeutiska styrkor. The Waitress får skandinavien premiär på The New Theatre.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.