PREMIÄR PÅ NY TEATER 26 SEPTEMBER

0

En rörande, tankeväckande och ständigt närvarande berättelse om mänskliga öden i en föränderlig värld.

Poetisk och full av humor. Oförglömliga karaktärer, bra musik och en mängd evergreens , inklusive Om jag hade pengar . Det Ny Teaters sätter nu upp Speleman på Taket med en stjärnspäckad rollbesättning , stor ensemble och orkester. Medryckande dansnummer och en hisnande scenografi. En oförglömlig teaterkväll, med en av musikhistoriens största hits , som nu kan upplevas i en helt ny och hittills största danska uppsättning.

TOMMY KENTER SPELAR TEVYE

Året är 1905 i Zarz Ryssland, en värld I uppbrott och förändring. I horisonten lurar revolutionen och pogromerna. Tommy Kenter spelar den ikoniska rollen som den ödmjuka och geniala mjölkmannen Tevye. Han försöker hålla balansen, som en spelare på en takrygg, mellan traditionerna , sedvänjorna och normerna i en modern tid. Tevye försöker planera sitt liv med sin fru och sina döttrar, men det går inte som han planerade. Döttrarna kommer att bestämma själv och kommer inte att dikteras av tradition. Uppväger barnens kärlek lojaliteten till traditionerna och tron?

ALLTID AKTUELL – ALLTID RÖRANDE

Speleman på taket är en av de största Broadway-framgångarna någonsin. På Broadwaypremiären fick showen 9 Tony Awards inkl. utmärkelsen för bästa musikal, bästa manus och bästa musik. För närvarande spelas den i Berlin och London – Snart kommer den till Köpenhamn

Länk till biljetter>>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.