Disney on Ice uppfyller en pampig show fylld med Musikalhits

0
foto: Disney on Ice

Jag hade inte sett Disney on Ice på flera år så jag visste inte vad jag hade att förvänta. Jag trodde att det var Disney figurer som skulle åka runt på isen och vinka.

Det visade sig att Disney on Ice var flera minimusikaler av de mest älskade disneyfilmerna.  Vanligtvis så får man se en musikal och är den bra , lever man på det flera dagar . Nu får man se flera av sina favvos i samma show. Ännu roligare  !

Musse Pigg, Långben och Kalle Anka presenterade de olika  stjärnspäckade showerna. 
Först ut är  ”Den lilla sjöjungfrun” . Sjöjungfrun Ariel kan inte bara sjunga och dansa, utan hon är även en fena på hänga i ett rep 10 meter ovanför isen.  

Sedan kommer megahiten ”Havet är djupt”. In kommer en person  med ett jättestort krabbhuvud som ser på pricken ut som man minns honom från filmen . Det är fyrverkerier, massor med dansare och otroligt fina kostymer. I dagens samhälle där varje 4 åring vet hur man hanterar en Ipad och kabelkanalerna kör tecknade filmer hela dagarna så måste en show innehålla extra allt för att  man skall få småttingarnas uppmärksamhet. 

 
Föreställningens showstopper är definitivt ”Skönheten och odjuret” . Här lägger man till även en dimension . ”Skönheten och Odjuret på skridskor.”  ”Bli vår gäst”, är helt magiskt underbar med otroligt fantasifulla kostymer och en genomarbetad och superproffsig koreografi. Jag skulle kunna se det numret hur många gånger som helst.
Då Disney on Ice vill slå Kinder Ägget med hästlängder så innehåller Disney on Ice även en häst.  Disney on Ice innehåller inte bara 3 överraskningar utan det kommer nya hela tiden. Frost är också otroligt underhållande med min favvo, snögubben Olof och  Renen Sven från Frost. Det ser verkligen kul ut när Sven åker runt på isen på darriga ben. När Sven sjunger om sin dröm om sommaren fylls isen med flera olika charmiga insekter med stora solglasögon. 

Vi får även uppleva  de  spännande äventyren i Moana och Rapunzel . 

Slutet är en glimrande Final då alla medverkande kommer ut på isen. Disney on Ice vet verkligen hur  de skall få lyckohormonerna att dansa balett i hjärnan. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.