Bali -Det dysfunktionella paradiset

0

Resan tar 20 timmar. Du får 9 dagar på hotell för 12.000 per person. Ving börjar i mars så regnperioden är över. 

eller

I Januari är alla panka efter Jul och Nyår. Dessutom måste vi spara ihop till en skidresa till februarilovet. Det betyder att 7 januari faller alla priser som en sten. I Januari är det regnperiod i Asien så då är priserna som allra billigast.

Första gången du reser till ett nytt resmål  som inte är charter är risken alltid störst att du blir lurad. Med tanke på att flygbiljetterna alltid köps utifrån av Ving reguljärt så pressar de priserna genom att hitta hotell som gör sig bra på bild men som ligger 5 km från Kuta Beach. I Miami är Miami Beach ute vid motorvägen medan South Beach är vid Ocean Beach och Art Deco Kvarteren.

10 dagar kostar  10000 på samma hotell som Vingresor tar 24.000 för , med då ingår flyg . Om du flyger till Singapore först med Qatar för 6500 per person retur  och sedan Air Asia för 1200 retur , så kommer du undan  med  7700  för flyget per person  och 1500 för hotellet för båda . Då ligger hotellet 5 min promenad från Kuta Beach Centrum. Kuta  Beach är flera mil lång så centralt  enligt resebyrån är 7 km från Centrum. Dessutom varför bo på ett fyrstjärnigt hotell ? Jo för det enda du kan göra i Sanur är sola, bada och äta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.