Erin Moran-Ritchies syster från Happy Days avled igår

0
Erin Moran var utfattig och hemlös sina sista år
Erin Moran blev 56 år. Efter ett hårt liv ser hon mycket äldre ut

Joanie Cunninghams Happy Days , tog snabbt slut. Det är få barnstjärnor som har lyckats behålla sin stjärnstatus när de blivit vuxna. Haley Joel Osment som såg “Dead people” i sjätte sinnet är ett typexempel på att lågan slocknar snabbt. Erin Morans pengar tog snabbt slut, men hon hade hela tiden en dröm om att återvända till Hollywoood.   Ron Howard som spelade hennes bror i Happy Days , blev en Oscarsbelönad regissör med två stjärnor på Hollywood Boulevard. När de lade ner tv-serien “LoveBoat” tog karriären slut för Erin Moran. Hon gjorde enstaka gäst-framträdanden utan att få något fast jobb. 2010 gjorde hon sin sista roll i not another b-movie. Hon fick  flytta in i  sin svärmors husvagn tillsammans med sin man om hon tog hand om svärmodern. Erin som hade både alkohol och drogproblem blev snabbt ovän med sin svärmor som sparkade ut Erin. Hemlös tillbringade hon sina sista dagar med att sitta på parkbänkar om dricka med andra alkoholister.

Erin drömde om att komma tilbaka till Hollywood

Mainstreammedia typ CNN, NBC ,ABC, säger att Erin dog av okända orsaker. Andra säger att det var Cancer. Skvallerpressen skriver att hon dog av en heroin överdos.Frida Kahlo dödsorsak var Lungemboli
( propp i lungan) men det har senare framkommit att det troligtvis var självmord orsakad  av en överdos av smärtstillande opiater. Tramadol var populärt för hundraår sedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.