Fira alla hjärtans dag på Tivoli

0

På Tivoli, på alla hjärtans dag, den 14 februari, planeras kärleksfirandet i nordiska miljöer med magiskt blått och vitt ljus och glittrande iskristaller.

Det kommer även att finnas en bänk där man kan kyssas . Eller på alla hjärtans dag bron över Tivolisjön . I Danmark är inte alla hjärtans dag lika stort som i USA, men det växer år för år. Danskarna har dock sitt eget sätt att vara romantiska, enligt sexologen och parvägledaren Sara Skaarup, som har coachat par om kärlek i tio år och även skrivit om sex och samlevnad för Politiken. Enligt Sara Skaarup behöver danskarna inte nödvändigtvis fira alla hjärtans dag och kärleken till varandra genom att ge sin partner blommor och en hjärtformad chokladask.

-“En delad kärleksdag kan väva paret närmare varandra”.”För vissa danskar låter alla hjärtans dag väldigt amerikanska, och inte alla känner sig unika eftersom pojkvännen har en gåva som blommor eller choklad. För många par är tiden tillsammans och en gemensam upplevelse något som smäller högre.

Läs mer på Tivolis hemsida för att få  tips på specialmenyer på  Tivolis många restauranger.>>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.