Första Trailern för nya Terminator , Dark Fate

0

De är tillbaka. Arnold Schwarzenegger och Linda Hamilton fick en hjältes välkommnande i Hall H under årets San Diego Comic-Con

Seriens skapare och Terminator: Dark Fate-producenten James Cameron startade eventet via en live videosändning  från Nya Zeelands där han spelar in sin kommande Avatar-uppföljare. Han avslöjade att skådespelaren Edward Furlong, som spelade John Connor 1991, i Terminator 2: Judgment Day, skulle vara tillbaka som John Connor för första gången på 27 år. Skådespelaren  försvann  ifrån Hollywood efter att han haft missbruksproblem. Hittills har han inte dykt upp i marknadsföringsmaterialet, inklusive bilderna som visades i den nya trailern för Terminator.

Dark Fate, regisseras av Tim Miller . Linda Hamilton kommer också tillbaka för första gången sedan 1991: s Terminator 2: Judgment Day, och skall ses som en direkt uppföljning till den filmen, och bortser från de tre Terminator-filmerna efter den.

Cameron berättade att han skrev ett långt email till Hamilton där han beskriver både fördelar och nackdelar med för varför hon skulle gå med i projektet. “Jag tycker att huvudargumentet till att du skall komma tillbaka är för att människor älskar dig i den här karaktären,” säger Cameron. “Den var så ikonisk och jag tror att fansen verkligen vill veta vad hon gillar nu? Hur har hennes liv varit under tiden? “Cameron producerar filmen med Deadpool-regissören Tim Miller som även inkluderar Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna och Diego Boneta. Teamet visade även upp en ny scen med en Terminator (Luna) som jagade en ung kvinna som heter Dani (Reyes) som skyddas av en förstärkt människa från framtidensom heter Grace (Davis).

Sarah Connor räddar situationen med att komma in i sista minuten med ett missilvapen som spränger terminatorn i luften. De vet inte vem Connors  är och senare i ett säkert hus förklarar hon vem hon är . Det visar sig att detta inte är den första Terminator Sarah Connor har kämpat mot sedan hennes T2-dagar.” Jag heter Sarah Connor. Den 29 augusti 1997 skulle vara domedagen. Min son och jag ändrade det. Vi ändrade framtiden. Räddade 3 miljarder liv.
1984: s Terminator lanserade karriären för Cameron, som skulle fortsätta att bli en av världens största filmskapare med filmer som Titanic och Avatar. : Dark Fate öppnar 1 november från Paramount och Skydance.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.