Framtidens berättande med Kalle Lind

0
Kalle Lind utanför Hasse och Tages skrivarstuga

Samtal med Kalle Lind

Det första samtalet i samtalsserien Framtidens berättande är mellan Kalle Lind och Maria Engberg på ämnet podcasts och berättande. Kalle Lind är författaren och radioprataren som kallar sig ”diversearbetare i kulturbranschen med särskild inriktning på det bortglömda, det perifera samt ”män med skägg”. Han har skrivit 14 böcker och driver sedan hösten 2014 podden Snedtänkt.

Anmälan

Vill du delta på webbinariet? Anmäl dig till Maria Engberg

Framtidens berättande är en samtalsserie mellan kulturarbetare och forskare. Temat är framtidens berättande och varje samtal kommer att hantera detta tema på olika sätt beroende på vem som är med och talar. Vi möts under fem tillfällen i oktober, november och december.

Samtalsserien ska lyfta fram goda exempel, forskningsinsikter och intressanta erfarenheter kring framtidens berättande inom alla kulturområden. Utvecklingen av digitala medier och nya mötesplatser för kultur skapar möjligheter för nya gestaltningar och berättandeformer. Samtidigt följer många utmaningar i digitaliseringens spår. Nya och förändrade roller och kompetenser behövs. Samarbete mellan olika kultur- och konstområden kan öka förändringskraften. Detta och mycket mer kommer vi att diskutera under hösten.

Samtalsserien arrangeras av Region Skåne och Malmö universitets forskningsprogram Data Society

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.