Freehand – Hostel i LA med hotellkänsla

0

Freehandhotels.com  är ett hotell med möjlighet att bo i 6-8 bäddrums i  LA.

Hotellpriser är med dollarkursen 10 kr, hutlösa. 250 dollar för ett hotellrum var med dollarkursen 7.50 = 1750 för ett dubbelrum. Samma rum kostar nu 2500. För 42 dollar kan du bo på hotellet i ett sexbäddsrum med folk som uppskattar lugn och ro. I stället för att betala 17500 för en vecka så betalar du knappt 3000 för samma hotell.

Freehand LA i Downtown Los Angeles är en hybrid av ett hotell och ett hostel med tropiska vibbar, rustik träinredning och stadens läckraste takpool. Här är madrasserna i sovsalarna av hotellkvalitet, inredningen är lekfull och stämningen gemytlig. På takterrassen står flamingostatyer och krukväxter under glödlampor som dinglar på linor. Bord och stolar är klädda i blommigt retrotyg och det är svårt att inte ryckas med i den festliga atmosfären. Bli inte förvånad om du hittar en Tarzantidning när du kommer tillbaka till ditt rum. Tidigare trycktes den kända serietidningen i just denna byggnad, något som Freehand har valt att uppmärksamma i sina 167 privata rum och 59 sovsalar. Om du vill bo på ett hotell men bara betala för ett hostel så passar det dig utmärkt.

De har även ett hotell i New York men då NYC är en av världens dyraste städer, har de bara hotellrum för 349 dollar och uppåt. Deras hostel ligger vid Indian Creek Drive som är en timme från South Beach.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.