Google Chrome håller inte måttet när det gäller att spara lösenord

0
Larry Page VD Google

Spara inte lösenord i Goggle chrome eller på andra websidor . Skriv upp lösen orden på en lapp som INTE är digital !!

Det har nu visat sig att om du stänger av datorn så kan alla lösenord försvinna ur goggles minne och du får använda 2 veckor till att byta lösenord.

Världens största storebror är utan tvekan Google . De äger annonsmarknaden, har den största sökmotorn och en av de största  webläsarna. De är nu så stora så de går inte längre att föra en dialog med. Det är ett problem med företag som Goggle och Facebook. Google lovar att du behöver inte komma ihåg dina lösenord då de sparar dem i chrome. Då alla företag  är paranoida och tror att ryska hackers vill läsa mina recept i lagamat.se  så ökar kraven för lösenorden hela tiden.
Det är inte ovanligt att vi har 25 lösenord, där alla skall vara på minst 8 bokstäver med 1 stor bokstav, ett tecken och ett djuransikte. Så vem orkar spara alla lösenord.
Chrome sparar dem gratis, Hurra . Det har nu visat sig att om du stänger av datorn så kan alla lösenordet försvinna ur goggles minne och du får använda 2 veckor till att byta lösenord. Då folk älskar att spamma mailen som du använder till att återställa lösenordet så använder du en annan mail som du glömt lösenordet till. Då vill Google ha ditt mobilnummer och en annan mail för återställning.

För att slippa allt detta skriv upp dina lösenord på en lapp som inte är digital och lägg den i en låda. Då slipper du migrän över att Goggles VD  larry page inte vill komma till Agenda och be om ursäkt .

https://support.google.com/chrome/thread/77150302/all-saved-passwords-disappeared?hl=en

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.