Halloween i Tivoli öppnar nu på Torsdag den 14 oktober till 7 november med två spökhus

0

När Tivoli sätter igång Danmarks största halloween firande för 16: e gången blir det med tusentals pumpor.

Årets underhållningsnyhet Villa Vendetta, som är Danmarks största permanenta spökhus, kommer att ha flera överraskningar inför höstsäsongen. Det blir en återförening med “The Haunted” i skärselden och gästerna kan se fram emot ett Tivoli klätt i nya Halloween -scenografier, DM i gigantiska pumpor, handelsbodar plus alla åkattraktioner. Halloween i Tivoli äger rum från 14 till 7 november 2021.

Tivoli
Halloween i Tivoli fotograf: Lasse Salling
Alla åkattraktioner körs i full fart oavsett om det är demonen, ballonggungorna eller djurkarusellen. Man har gjort scenografier, som när mörkret faller blir en upplevelse för gästerna. Det speciella Tivoli ljuset, som för många i sig är en upplevelse. Båsens tak är scenograferade med höstblommor. Attraktionerna körs och restaurangerna har höstmenyer. I Tivolis konserthus kan publiken se Kim Larsen -musikalen Midt om Natten.

 

Två spökhus 

Bland gästmagneterna kommer, förutom ett höstklätt Tivoli, årets underhållningsnyhet att vara Villa Vendetta, som är Danmarks största permanenta läskiga hus med skådespelare. Gäster med förkärlek för skräck kommer att få uppleva detta hus på en 150 meter lång resa genom 12 olika rum fördelade på 800 kusliga m2. Längs vägen möter de de boende som efter många års slitage i Tivoli har glömts bort. Barn under 12 år måste åtföljas av en vuxen.

I attraktionen skärselden, som haft sin adress under den mer än 100-åriga berg och dalbanan, flyttar “Haunted” in. Här kan gästerna ta sig förbi något som påminner om en källare för misslyckade forskningsförsök på ett övergivet sjukhus . Det är inte en vacker syn och skräcken minskar inte av de zombieliknande invånarna som bor i källaren och förföljer de som vågar sig in i källaren.
Haunted är en exklusiv attraktion som bara kan upplevas under Halloween.

Monsters Night den 24 oktober består  i år av  200 monster 

Den 24 oktober kommer  200 monster  till Tivoli ,när Monsters Night Out i två omgångar  ockuperar Tivoli. De utklädda monstren med sår, huggtänder och bloddroppande effekter kommer att testa de läskigaste områdena på Tivoli. De dyker upp framför huvudingången till Tivoli kl 18.30, för att sedan ge sig ut till  de läskigaste åkattraktioner,  till de andra gästernas glädje och förskräckelse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.