Här kan du bo på ”Bachelor”-hotellet

0

David Möller är årets kärlekskranke ungkarl i den klassiska dokusåpan The Bachelor.

Programmet spelas in i Parga i Grekland – och nu avslöjas namnet på hotellet där David bor.

– Det är en av de vackraste platser jag har varit på, säger han. Under hösten letar ungkarlen David Möller, 32, från Göteborg efter kärleken i The Bachelor. 23 singeltjejer tävlar om Davids hjärta och de romantiska dejterna utspelar sig i Epirus-regionen i Grekland kring Parga, Sivota och Zagoria.

– Jag har kommit hit till Epirus för att hitta den stora kärleken. Det här är en av de vackraste platser jag har varit på, och det är genuint och äkta. Det är här jag kommer hitta mitt livs kärlek, säger David i första avsnittet. Hotellet som den kärlekstörstande ungkarlen bor på under inspelningen heter Salvatore och ligger i Parga.

De tar emot många nygifta par på smekmånad och arrangerar även bröllop. De erbjuder skräddarsydda ceremonier efter gästernas önskemål och ordnar med allt från bröllopstårta till fotografering.

Femstjärnigt

– Det är ett femstjärnigt hotell som ligger på en höjd med jättefin utsikt över havet med fin grönska omkring sig. Det känns väldigt exklusivt och har samtidigt en ganska lugn stämning. Det ligger inte mitt i stan, man kan ha sin egen, privata semester, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.