Hotell I South Beach är dyra- Hotell i Miami Beach är 30 min från centrum

0

 

 

Jazz Hostel 321 Collins Avenue
Mitt favvo Hotell som ligger i ett lugnt område, nära ett varuhus som är öppet dygnet runt. Jazz har en stor terass där man kan sitta och äta lunch eller dricka pilsner. Jazz har ett stort kök och två stora kylskåp där du kan förvara din egen mat. På Jazz bor det mer upptäcksresande och levnandskonstnärer och många över 30. Då det ligger i ett bostadsområde är det nära till en Kina restaurang, Burger King och en strand där det är lugnt och skönt.

 Det perfekta hotellet för dig som vill bo mitt på partygatan. Det är packat på stranden och alla spelar sin egen musik. Hotellet erbjuder dig gratis handuk till stranden. Det är bara 5 min promenad till innediscot “Clevlander Hotel” som är utomhus.  Där är det fritt inträde, de har GOGO-girls, karaokee och basen på högsta volym. Här bor du om du vill äta snabbmat för dyra pengar och bli brun som en kaffeböna. Hotellet har en takterass med havsutsikt. De har fri internet och ett litet kök där du kan värma upp nudlar och kyla ner öl. Jag kan inte garantera hur vandrarhemmet är nu då det ändras varje år. Det blir nya ägare och vandrarhemmet slits for ner då det har så många gäster som bara stannar ett par nätter.

Ritz Carlton South Beach 1 Lincoln Road

Sanslöst fint hotell med en uppvärmd 25 meters saltvattens pool som har havsutsikt. Fyller du jämt  eller har ni bröllopsdag så är det här mitt förslag. Otroligt god mat och mysig bar vid poolen . På kvällen är hela poolområdet fantastiskt fint upplyst. 10 minuters promenad till Lincoln Road Mall. Dörrvakter öppnar dörren för dig och det finns frukt och citronvatten i foajen. Ritz Carlto är det givna alternativet om du vunnit pengar eller vill vara James Bond.

All inclusive med obsklassen 236 9th street

Miami Beach international Hostel är för de som gillar Ullared All inclusive och ett jävla liv bland imbecilla. I Amerika är de flesta uppfostrade och artiga . Om du har svårt med det så skall du bo på Miami Beach Hostel för här är det långt mellan hjärncellerna. De som jobbar där är sanslöst otrevliga. De flesta som bor där är snåla och dryga och står alltid först i kön då de serverar gratis mat. Det är för det mesta mat som inte går att äta. men ett bra försäljningargument. Ett ställe som jag undviker om jag inte vill balla ur med fyllon från landet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.