Hotell Katy är nummer 1 av 60 Hotell i Via Reggio

0

Hotell Katy är ett hotell som Steven Spielberg skulle välja om han skulle göra en film om en familj som har semester på Italienska rivieran. För bara 600 per natt , får du ett rum som vanligtvis kostar flera tusen. Hotellet ligger bara 5 minuter från stranden.

Stranden i Via Reggio är minst en mil lång och har kritvit sand. Solstolarna är big business så de kostar minst 100 kr om dagen. Att bada och stå upp är gratis. du kan även se var andra lagt sin handuk på stranden. Men det är inte populärt att inte hyra solstol.

På morgonen är det en stor frukostbuffé med allt mellan himmel och jord. Ägg och Bacon, färska jordgubbar och färska frallor är min favoritare. Vanligtvis är det en kass kontinental frukost även på hotell över tusenlappen, men Hotell Katy sparar inte på krutet. Ägaren är en fantastiskt trevlig herre som ger dig massor med tips på var du kan åka. Mina absoluta favoriter är :Rapallo, Santa Maria Ligure som är två lyxiga badorter i klass med båstad, falsterbo och marstrand. Hotell Katy är så klart alltid fullbokat så var ute i god tid om du vill ha ett rum .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.