Dolda tillgångar- Intressant tidsdokument

0

Dolda tillgångar

Katherine Johnson, Dorothy Vaughn och Mary Jackson var tre briljanta kvinnor som jobbade för NASA och var hjärnorna bakom en av historiens största projekt, John Glenns uppskjutning i rymden. Det var en fantastisk bedrift som återgav USA sitt självförtroende och inspirerade resten av världen. Trion krossade alla kön och rasbarriärer och blev en inspirationskälla för kommande generationer att drömma stort.

 Rymden är jättespännande . Jag gillar filmer med Astronaut-tema . I historiska filmer vill jag helst att regissören inte anlitar filmstjärnor, då jag vill inte förknippa någon känd skådis med en historisk person. Var därför lite orolig att Kevin Kostner som spelar Nasa-chefen inte skulle passa in, men han är en otroligt skicklig skådespelare som har gjort fantastiska Filmer.

Två av mina favoriter är Mr Brooks där han spelar mot William Hurt och Oliver Stones film ”JFK” där han spelade åklagaren som utredde mordet på JFK. Att Octavia Spencer från Bad Santa 2 blev oscarsnominerad för bästa biroll är lite svårt att förstå då Janelle Monaè vann rising star award för sin roll i filmen moonlight på Black Film Critics Circle Awards.Taraji P. Henson har tidigare blivit oscarsnominerad för sin roll I Benjamin Button mot Brad Pitt. Visserligen har Octavia vunnit en Oscar 2011 för sin roll i the Help men jag tycker inte Octavia gjorde en bättre insats än Taraji eller janelle. Att hon medverkade i Bad Santa 2 efter hon fått en Oscar begriper jag inte.