13.2 C
Malmö
Fri, 24 May 2019 07:37:46 +0000
Home Teknik Iphone 8 spås bli Apple´s dyraste iphone enligt DI.se

Iphone 8 spås bli Apple´s dyraste iphone enligt DI.se

0
Iphone 8

Rykten gör gällande att Iphone 8 kommer att kosta 1200 dollar ( 10.200 med nuvarande dollarkurs 8.50)  Detta trots att en av telefonens viktigaste funktioner kan komma att försvinna.

Apples nya mobil, Iphone 8 kan komma att få en saftigt prislapp, nämligen drygt 1200 dollar – motsvarande dryga 10 000 kronor, enligt Dagens Industri.

 Prisbedömningen kommer från John Gruber som verkar bygga det hela på de senaste spekulationerna kring Apples planer att använda OLED-skärmar i sina Iphones.

“I mina öron låter det som att OLED-Iphonen är en telefon som Apple inte kan producera 40 miljoner per av kvartal av, åtminstone inte i dagsläget. Och om det stämmer, innebär det att den kommer bli dyrare, enbart för att det är så utbud och efterfrågan fungerar”, säger Gruber i sin podcast, enligt Dagens Industri.

I och med att den nya mobilen väntas utrustas med OLED-skärm har det även har spekulerats i huruvida den kommer att ha kvar sin fingeravtrycksläsare eller inte.

KeyBanc-analytikern Andy Hargreaves tror inte att Apple har kommit på ett sätt att få plats med den funktionen i Iphone 8 och menar att de kommer att få vända sig helt till ansiktsigenkänning istället. Det tror han, i sin tur, kommer skapa problem när det kommer till funktioner som Apple Pay, enligt CNBC.

“Vi tror inte att ansiktsigenkänning initialt kommer att kvalificeras som en acceptabel verifieringsmetod för Apple Pay” säger Andy Hargreaves enligt CNBC.

Därför är Iphone 8 så dyr enligt sajten Forbes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.