iPhone SE: En kraftfull ny smartphone i populär design

0

Äntligen en ny SE för oss som inte vill bära på en ipad i fickan .

Den mest prisvänliga iPhone-modellen har A13 Bionic, det snabbaste chippet i en smartphone, och det bästa enkelkamerasystemet på en iPhone

Cupertino, Kalifornien — Apple presenterade idag andra generationen iPhone SE, en kraftfull ny iPhone med 4,7-tums Retina HD-skärm kombinerad med Touch ID för branschledande säkerhet. iPhone SE är den mest prisvänliga iPhone-modellen och har en kompakt design med helt ny in- och utsida. Nya iPhone SE drivs med det Apple-designade A13 Bionic-chippet, det snabbaste chippet i en smartphone, som hanterar de mest krävande uppgifterna. iPhone SE har även det bästa enkelkamerasystemet någonsin på en iPhone som ger fördelar med datorfotografi, till exempel porträttläge, och har utformats för att klara väder och vind med tålighet mot damm och vatten.

iPhone SE finns i tre snygga färger — svart, vitt och (PRODUCT)RED — och kan förbeställas från fredagen den 17 april med ett pris från endast 5 495 SEK.

”Den första versionen av iPhone SE var populär hos många kunder som gillade den unika kombinationen av ett mindre format, höga prestanda och prisvänlighet. Andra generationen iPhone SE bygger på samma suveräna idé och förbättrar den på alla sätt – bland annat med vårt bästa enkelkamerasystem någonsin för fantastiska bilder och videor — till ett riktigt bra pris”, säger Apples vice vd för Worldwide Marketing Phil Schiller. ”iPhone SE har branschledande prestanda i A13 Bionic-chippet som möjliggör makalös batteritid, tar imponerande bilder i porträttläge och Smart HDR-bilder, spelar in otroliga videor med stereoljud, är utmärkt för att spela spel och surfa på nätet i mycket hög hastighet samt är byggd med samma branschledande säkerhetsfunktioner som våra kunder förväntar sig. Vi ser verkligen fram emot att låta kunderna prova iPhone SE.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.