Johanna går vidare Mirjam får semester

0
foto: Veckotidningen

Johanna Larsson har flyt och slog Arantxa Rus från Nederländerna med 6-1,6-0 . Det betyder att Larsson nu är klar för kvartsfinal .

Mirjam Björklund som stod för en bragdmatch igår, förlorade första set mot femteseedade Fiona Ferro med 6-2.

Jag tänkte att om jag förlorar nu så blir publiken grymt besviken så jag tänkte : “Ni ger inte upp utan lyfter fram mig med era applåder så  jag ger inte upp berättar Björklund. Det gjorde resultat och Björklund vann andra set med 7-5 och var åter med i matchen. Dock gjorde sig gårdagens maratonmatch påmind i tredje set och Mirjam kunde inte hålla emot och fick se sig besegrad med siffrorna 6-3 i avgörande tredje set.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.