Vintergatan – Tivolis nya Berg och Dalbana

0

Nu är det snart dags för Tivolis nya Berg och dalbana att få premiär

Planerna på en berg och Dalbana startade för flera år sedan, och nu är den äntligen redo att ta med gäster på en resa i galaxen. Den ligger i centrum av Det Muntra Hörnet och är en del av temat upptäcksresor där Tik Tak och Sky Ship också ingår .
Berg-och dalbana entusiast från CoasterClub Danmark Alexander Poulsen var exalterad över Vintergatan:
“Jag tycker att Tivoli har fått en riktigt fin familj berg-och dalbana där du kan ta med barnen. Jag skulle definitivt rekommendera Vintergatan till alla som besöker Tivoli.
Den passar bra i Muntra Hörnan, där temat är upptäcktsresor så den fullbordar området.
“När gästerna sätter sig tillrätta i Vintergatans vagnar , sitter de i en rymdraket. Stationen är dekorerad med ljus i taket, och på resan rundar raketen en rymdsond med ett glödande gyroskop på toppen. Det hjälper till att ge en visuell upplevelse av att flyga runt i universum.
Vintergatan är vild, rolig och snabb, men samtidigt ligger fokus på galaxens vackra resa, vilket gör den till en favorit för både våghalsar och barnfamiljer.
:Vi hade frågat den danska astronauten Andreas Mogensen om han ville bli en testpilot och han svarade igår att det ville han gärna , men tyvärr var han på jobbet i Houston. Han skickade dock en trevlig hälsning igår och publicerade ett trevligt inlägg på Facebook. Vi tar det som ett klapp på axeln och testdeltagarna idag tyckte att berg- och dalbanan var mycket kul. Nu är Vintergatan invigd och öppen för alla “.säger Tivolis Presschef.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.