Lennixx spelade på en fullsatt sommarscen på Malmö borggård

0

Vännerna Andrea Kallström och Hanna Larsson startade duon Lennixx 2016.

Deras mixtape Hapap har hyllats för de tonsäkra stämmorna, träffsäkra texterna och det moderna soundet. Andrea och Hanna har nu fokuserat på att finslipa sitt unika sound vilket har resulterat i en nytänkande spinn på klassisk RnB. På Borggården bjöd Lennixx på sitt sköna RnB- och neo-soulsound med snygg stämsång.

Zara är inte den enda musikaliska talangen i familjen Larsson. Nu släpper lillasystern Hanna egen musik och det låter riktigt bra.

Tillsammans med Andrea Kallström så utgör duon gruppen “Lennixx”. förra året så  släpptes deras första EP “Hapap” som består av sex låtar.

Hanna Larsson och Andrea Kallström som duon Lennixx.Hanna Larsson och Andrea Kallström har jobbat på musiken i flera år och äntligen är första albumet ute. Bildkälla: Lennixx via Instagram

Till skillnad från Zaras musik så är Hanna och Andreas sound lite lugnare och mer åt R&NB hållet. Och om du gillar albumet så behöver du förhoppningsvis inte vänta länge tills nästa släpp.

“Jag är så stolt över det här, det är så personligt och det kommer direkt från våra hjärtan. Det är bara början och jag lovar att det inte kommer ta 2,5 år tills vår nästa release”, skriver Hanna på sin Instagram.

Hanna Larsson och Andrea Kallström träffades för första gången när de var tio respektive tolv år på en dansskola i Stockholm. Deras gemensamma intresse för sång förde dem samman och en nära vänskap blommade fram ur duons fallenhet för att stå på scenen och att skapa musik. För tre år sedan släppte de sin debutsingel Always On My Mind via TEN Music Group.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.