Leslie Tay släpper nya singeln “Runt”

0
Foto: Ian Bexbom

Sångaren, producenten och låtskrivaren Leslie Tay från Sofielund, Malmö har gått från: “killen som kommer att glänsa” till en hyllad artist med brinnande passion och kärlek för musik.

Grammisnomineringar, ett liv som skildras i två dokumentärfilmer och samarbeten med de största namnen på landets musikscen – listan över hans framgångar kan göras lång. Den 27 november släpps nya singeln “Runt” från kommande album.

– Låten “Runt” har jag skrivit utifrån mina egna erfarenheter precis som de flesta av mina låtar. Det är både smärtsamt och frustrerande när man är i ett kärleksförhållande och man älskar varandra men på grund av tidigare händelser så har förhållandet en spricka, man får det bara inte att fungera längre. Man kan laga det till en viss gräns men är det för trasigt så går det bara inte längre, hur mycket man än vill. Låten är från mitt kommande album som handlar om händelser och saker jag har gått igenom i livet, säger Leslie Tay.

2014 släppte Leslie Tay den kritikerhyllade singeln “Sofie”. Succén följdes snart upp av hans första EP “12 år” (2015) som banade vägen för ett nytt sound på den svenska R&B-scenen. Därefter fortsatte resan uppåt med Skisser & SMS 1 och 2 (2015/2016) och debutalbumet “Vilja & Tålamod” (2018). Skivan visade ett mognat och genomtänkt sound och nominerades till “Årets Hiphop/RnB” på P3 Guldgalan 2019. I våras släpptes singeln “42” och nu släpps singeln “Runt” som är andra singeln från hans kommande album.Albumet väntas bli ytterligare en milstolpe i den mångfacetterade artistens historia.

Lyssna på “Runt” här!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.