Linnea Henriksson Sprider Hopp Med Nya Singeln “det Kommer En Tid”

0

Linnea Henriksson hade precis landat i sommarstugan efter jobbet med Melodifestivalen 2020 när hela världen stannade upp.

Det som var tänkt att bli någon veckas semester blev istället ett nytt hem och alla tankar och känslor som växte ikapp med pandemin behövde få komma ut. Resultatet blev låten “Det kommer en tid”.

“Det var faktiskt inte meningen att släppa musik nu, men när hela världen plötsligt tvingades trycka på paus kom behovet att skriva. Tramporgeln, som jag bytte till mig mot en soffa mest för kul, blev min tröst när ovissheten och oron blev för stor och ljudet från den påminde mig om mormor, skolavslutning och den där spralliga hoppfullheten första dagen på ett sommarlov. Det gav mig ett lugn och jag hoppas den som lyssnar får känna det också. “Det kommer en tid” är en låt om tiden vi är i, men också en kärleksfull påminnelse om tiden som kommer. En tid värd att vänta på. En tid värd att hålla i.”

Lyssna här >>

Linnea Henriksson är en av Sveriges mest uppskattade artister med tre soloalbum i ryggen som både genererat pris på P3 Guld-galan (Årets artist 2013 & Årets Pop 2019) och Grammis-nomineringar (Årets pop och Årets artist, 2018). Vid sidan av sin artistkarriär har hon gjort sig populär som programledare för bland annat Musikhjälpen (2014, 2015 samt resande reporter 2017) och för sitt arbete med Spotifys första egenproducerade svenska podcast “Equalizer”. 2018 var hon aktuell i TV4’s populära “Så mycket bättre” och nyligen avlutade hon sitt programledarskap för Melodifestivalen 2020 tillsammans med David Sundin och Lina Hedlund.

Följ Linnea Henriksson:

Facebook
Instagram
Youtube
Blogg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.