Lisa Ekdahl kommer med nya singeln ”I Know You Love Me”

0

Nya singeln ”I Know You Love Me” är inspelad i legendariska Atlantis studion i Stockholm.

Lisa har i vanlig ordning skrivit låten själv och nu också tagit hjälp av sonen Milton Öhrström som spelar piano och marimba. I det hemliga receptet ingår även en inspelningssession i Paris med en av västvärldens just nu största instrumentalister, trumpetaren Ibrahim Maalouf som är född i Libanon och bosatt i Paris.  Till det har man lagt till en stråkensemble.
”Texten innehåller det ständigt viktiga budskapet – var alltid kärleksfull, ta aldrig skit”, säger Lisa om låten. ”’I Know You Love Me’ är resultatet av lika delar arbete, kärlek och vilja och det känns så roligt och spännande att släppa den!”
”I Know You Love Me” är från Lisas  kommande album ”More of the Good” som släpps 16 november via Sony Music Frankrike. Tio nya låtar som tar sin tid och gör plats för olika känslor, från genuin glädje till en blandning av sensualitet,  mystik, och melankoli. Lisa Ekdahl går aldrig ur tiden med sin vackra röst och unika mix av folk, jazz och pop.
”Jag känner mig fri nu ”, säger Lisa och fortsätter ”Jag vet att vissa artister kan hitta sin frihet genom att använda de senaste ljudbilderna och det unnar jag dem. Men jag kan inte göra det. Jag måste skapa min egen värld.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.