Lisa Nilsson bjuder på en komplett show

0
Lisa_Nilsson_Kvinnan som är jag @Christoffer_Anias_Sandager.jpg

Lisa Nilsson har en stor publik I Danmark så det är givetvis fullsatt  i Glassalen på Tivoli. Hon har även med medverkat in den danska filmen Gud talar ut och där  blivit nominerad till en Bodil ( danska guldbaggen)  för bästa kvinnliga biroll.

Lisa Nilssons föreställning Kvinnan som är jag,  börjar med klassikerna  Himlen runt hörnet och varje gång jag ser dig. La Nilsson  tar sedan med oss på en resa genom hennes liv från när hon slog igen till hur hon lever idag.  Lisa visar att hon är mer än sångerska. Hon är även dansare, skådespelerska och komiker.  

Fotograf : Håkan_Larsson

Det finns flera episoder som lockar till skratt och långa applåder. Hon bjuder in oss  i sitt liv och berättar hur hon kom in på Lasse Kyhlers dansskola med en otroligt charmig version av New York New York . Lisa har väldigt vackra klänningar designade Camilla Thulin. I den pampiga balladen ” I have nothing” från filmen Bodyguard visar Lisa vilken otrolig röst hon har. Hon avslöjar även hur hon dejtar och att hennes väninnor ger henne rådet att hon skall dejta på sin egen nivå. Det är många nya låtar som passar perfekt för kvällen. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.