Matglädjen slår igenom i sommarmenyn på Boulebar

0
Välkommen till Boulebar

Sommar på Boulebar lockar alla som älskar Boule och god mat.

En kombination som Boulebar galant klarar med sin nya sommarmeny. Vi rekommenderar en Plat De Grand som består av

Fransk Gazpacho ( kall soppa ) med Anchoïade. Escabeche med skaldjur. Romansallad med riven Comté och örter.

Majskycklingbröst med  bönragu, ingefärssås och rostad färskpotatis med tapenade.

Allt detta får man för 395 kronor per person och gäller minst två personer. Nästa gång skall vi prova den vegetariska Plat De Grand och vi ser verkligen fram emot det.

Missa inte att provsmaka Boulebar sommarmeny som serveras till den 9 september. Självklart skall du spela boule efter maten som pricken över i.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.