Mick Jagger hjärtopereras

0

På Hemsidan skriver de : Idag har tyvärr Rolling Stones meddelat att de kommande USA / Kanada-turnéerna ska skjutas upp – vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter som orsakar dem som har biljetter till shower men vill försäkra fans om att hålla fast vid dessa befintliga biljetter, eftersom de kommer att vara giltiga för de nya datumen, som kommer att meddelas inom kort.
Mick har fått rådet av läkare att han inte kan gå på turné just nu eftersom han behöver medicinsk behandling. Läkarna har meddelat Mick att han kommer att bli helt återställd och att han kan komma tillbaka på scenen så snart som möjligt. Sajten Drudge report skriver att Jagger ska få en ny hjärtklaff i New York de kommande dagarna.
“Jag ber om ursäkt till alla våra fans i Amerika och Kanada som har biljetter. Jag hatar verkligen att göra er besvikna. Jag är förkrossad över att att behöva skjuta upp turnén ,men jag kommer att jobba väldigt hårt för att kunna vara tillbaka på turné så fort jag kan. Återigen, en stor ursäkt till alla våra fans. “-
Mick Jagger

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.