Miriam Bryant – Nån av oss, release 13 mars

0

I november förra året släppte Miriam Bryant Mi Amor (Blåmärkshårt) som gästades av Molly Sandén, Cherrie och Stor, låten är fortfarande högaktuell på radio och streamas frekvent på Spotify. Den 13 mars släpps nya singeln Nån av oss, låten har hon skrivit tillsammans med Selen Özan, Nicklas Lif och Linnea Martinsson.

Miriam Bryant är ständigt aktuell. Förutom releaseflödet av ny musik, intog hon SVT:s Allsångsscenen är din i somras och framförde både gamla och nya hits med gäster som Markus Krunegård och Lisa Nilsson. I december framförde hon och Cherrie låten Mi Amor (Blåmärkshårt) på TV4:s Idolfinal direktsänt från Globen och senare den månaden gick hon tillsammans med Daniel Hallberg och Farah Abadi in som programledare i Musikhjälpens bur i Västerås. Miriam Bryant inledde 2020 med att framföra låten Neråt/Uppåt på P3 Guld och medverkade i säsongspremiären av SVT:s Jills Veranda. Miriam har precis avslutat en omfattande Sverigeturné och de sista tre konserterna gjorde hon på Sveriges största arenor; Annexet i Stockholm, Malmö Arena och Skandinavium i Göteborg. Den 13 mars släpps nya låten Nån av oss, låten handlar som de flesta andra av Miriams låtar om kärlek.

Fotograf: Ewa-Marie Rundquist

– Vi skrev Nån av oss precis i nyårsskiftet 2019-2020. Låten är en reflektion på en ganska kass höst med en förhoppning om en goare vår. I låten ligger det ett nostalgiskt romantiskt skimmer över något som egentligen kanske bara var för svårt, säger Miriam.

Nån av oss är skriven av Miriam Bryant, Selen Özan, Nicklas Lif och Linnea Martinssonoch producerad av Selen Özan.

Lyssna på Nån av oss!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.