Mirjam Björklund bjöd på en riktig rysare i 3,5 timmar

0
Mirjam Björklund har gått vidare till andra omgången. foto: Veckotidningen.se

Jag trodde publiken vill ha lite spänning

var Mirjams spontana reaktion efter att hon i  en sanslöst spännande match vann mot Anna Zaja, efter tre set som alla gick till tiebreak. 3,5 timme var spelarna på centrecourten innan  Mirjam vann  med 6-7, 7-6, 7-6

Det kommer att kännas i kroppen imorgon men nu njuter jag bara

När trodde du att kunde kunde vinna ?

För två år sedan !

jag menar idag ?

Jag går in och tror att jag kan vinna varje match. Jag vet att vinner jag bara första omgången så kan jag komma långt.

Mirjam berättade  att hon var mycket glad över att tennisen har kommit tillbaka till Båstad då det är svårt att få så mycket support utomlands om du inte är topprankad. Hon avslöjade även att hon brottades med en del skador och varit i Frankrike för att få behandling och även fystränat så  hon kan spela utan att bli mer skadad.
– Hade det inte varit Båstad så hade jag nog hoppat över den här veckan, men Båstad är något speciellt och en tävling som jag gärna spelar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.