Miss Li och Petter i exklusivt samarbete.

0

I år firar succéprogrammet ”Så mycket bättre” tio år och för ett tag sen gick programmet ut med att Miss Li och Petter är två av de tre fasta artisterna i hela programserien.

Det var också då tanken föddes om att göra något ihop. Miss Li och Petter lever båda ett extremt hektiskt liv, men kände att det vore kul att ta sig tid att för ett ”samarbete”.

“En dag ringde plötsligt Petter och sa -Tja, borde inte vi skriva musik ihop”? berättar Miss Li.

Sen gick allt fort. ”Det var väldigt lätt att skriva tillsammans. Jag har alltid gillat Petter, redan sedan han släppte sitt första album och det kändes bara så naturligt att göra musik ihop”, förklarar hon. ”Låten blev så bra och för mig handlar den om att komma ur en mörk period i livet och se allt i färg igen. I detta stressade samhälle glömmer man lätt att stanna upp och se det vackra vi har runt omkring oss och det vore ju fantastiskt om vi kunde lära oss att leva här och nu, istället för att stressa till morgondagen”, avslutar Miss Li.

”Miss Li eller Limpan som jag kallar henne är en av mina favoritartister i Sverige. Jag fick en idé om en låt och det bollades en hel del, tills Miss Li sjöng ett stycke om blommor som blommar och jag vart helt tagen.

Texten handlar precis om det som Miss Li beskriver och jag kan verkligen känna naturromantik, och att få mixa det med min värld där jag kommer i från, sen med Miss Li´s samt det melankoliska, så landar vi faktiskt i något som vi känner som ett unikt uttryck. Låten är helt klart annorlunda men samtidigt något nytt och utmanande för oss båda” /Petter

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.