Molly Sandén kommer till Båstad 6 Juli

0
Foto: Live Nation

Sommaren 2018 blev Molly Sandén ett med svenska folket under hennes omfattande turné. Publiken växte sig större efter varje stopp och Molly hyllades för sina intima framträdanden. I sommar blir det favorit i repris när Molly ger sig ut på ännu en turné i vårt avlånga land.

Förra året var Molly Sandén överallt. Albumet “Större” sålde platina och blev ett av landets mest älskade, svenska album och singeln “Sand” har nått nästan 18 miljoner streams i skrivande stund. Hennes hyllade sommarturné gick under hösten över till en helt egen klubbturné och 2018 toppades med nomineringar till både Grammis och P3 Guld.

Den 1a mars i år återvände Molly med ny musik och gav oss singeln “Den som e den”. Livepremiären gick av stapeln på By:Larm i Oslo samma kväll som låten släpptes. Några dagar senare släppte Spotify en lista över de kvinnor som streamats flest gånger mellan januari till mars. Där befann sig Molly i toppen som den mest streamade svenska artist.

I slutet av maj gör Molly det första stoppet på sin sommarturné som sträcker sig över hela Sverige. Den 28 juni ser vi henne på Lollapalooza i Stockholm tillsammans med artister som bland annat Lana Del Rey, Laleh och Billie Eilish.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.