Nadia, 34, varnades av läkaren efter ha använt den nya leksaken

0

För nyskilda Nadia från Australien var det en utmaning att hitta tillbaka till sexdriften efter skilsmässan. Nu berättar sexexperten om hur hon återfick lusten – och hur hon tog det hela något för långt, skriver Mirror.

Nadia Bokody, 34, från Sydney i Australien är journalisten och sexexperten som aldrig tvekar på att dela med sig av sitt privatliv.

Det märks inte minst på hennes senaste historia som fått stor uppmärksamhet.

I en intervju med brittiska Mirror berättar Bokody att hon drivs av att stärka kvinnor, och uppmuntra till diskussioner om sex med högt i tak.

Men som nyskild hade den egna sexdriften i princip försvunnit helt, berättar hon för sajten.

– Jag var inte helt redo att bli intim med någon ny, så efter lite efterforskningar på näten bestämde jag mig för att köpa en vibrator, säger hon till Mirror.

– Det var ganska märkligt när jag ser tillbaka på det, att jag drev en kvinnosajt med sexpositiva budskap och information om vibratorer, utan att själv ha provat. Sagt och gjort, Bokody beställde hem massagestaven ”Rabbit”, kanske mest känd från klassiska tv-serien ”Sex and the City”.
– Jag blev besatt av att använda den och hur lätt och snabbt det gick att återigen känna njutning efter månader av kärlekslöst äktenskap.

– Det var otroligt frigörande att ta kontroll av min sexualitet på det sättet, för första gången i mitt vuxna liv.

Nadia Bokody har bland annat drivit kvinnomagasinet Shesaid.

Foto: INSTAGRAM

Behövde gå till läkaren

Men för Nadia Bokody uppstod snart problem, efter att ha använt apparaten ett halvdussin gånger om dagen.

– Efter några veckors användande av min nya vuxenleksak började jag känna smärtor i mitt bäcken, och haltade runt på kontoret.

För att undersöka vad som var fel besökte hon sin läkare och testade sig för könssjukdomar. Men alla tester kom tillbaka negativa – varpå det gick upp för henne vad som egentligen var fel.

– Läkaren frågade mig lite frågor och det var då jag insåg att smärtan var resultatet hur mycket jag använt min vibrator! Det var lika pinsamt som det var roligt, säger hon till Mirror.

Men läkaren skrattade inte. I stället fick hon en skarp avrådan från att använda massagestaven för att återhämta sig.

Vill uppmuntra andra

– Sexleksaker är ett jättebra sätt att utforska nya fantasier och känslor, både själv eller med en partner. Förutsatt att du köper dem från en trovärdig återförsäljare, som jag, är de riktigt säkra.

– Det viktigaste att ha i åtanke när man testar något nytt är att skynda långsamt. Jag lärde mig den svåra vägen att inte använda turbo-inställningen på första försöket, säger hon till Mirror.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.