Oliver får premiär på Det Ny Teater 17 september

0

En Praktuppsättning

Se fram emot en magnifik uppsättning av Oliver!

med Preben Kristensen i den ikoniska rollen som helaren Fagin.
Ett av den musikaliska historiens absoluta mästerverk baserat på Charles Dickens odödliga roman Oliver Twist om livet i samhällets botten i den viktorianska eran.

Pojken som bad om mer

Oliver öppnar i fattighusets matsal, där de svältande barnen serveras en sked gröt . Oliver vågar be om en sked till , vilket skapar stor uppståndelse för alla – inte minst fattighuset föreståndare, den imponerande Mr. Humla. Till de andra barnens skräck och varning bestämmer han sig för att sälja Oliver.
Oliver flyr till London, där den listiga Fagin får syn på den sårbara och föräldralösa pojken och integrerar honom i sin pojkgrupp av ficktjuvar och snart är Oliver fångad i Londons underjord i ett nystan av intriger.

Danmarks hittills största uppsättning

En gripande, rolig och dramatisk föreställning med starka karaktärer, stor ensemble och orkester. En fantastisk scenografi och dans och en rad oförglömliga låtar.
Nu för första gången på Det Ny Teater, den hittills största danska produktionen.
DET KREATIVA TEAMET
Oliver regisserad av Daniel Bohr.
Scenografi och kostymer skapas av Paul Farnsworth.
Per Engström ansvarar för den musiken.
Samma kreativa trio har stått bakom en rad pärlor av Det Ny Teaters framgångar, inklusive Sound of Music, Love Never Dies, Jekyll & Hyde, Spilleman på en takryg och senast Dance of the Vampires.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.