Om du blir sjuk inför en resa och behöver avboka

0

Nu för tiden när vi mer och mer snickrar ihop vår egen resa så blir det svårare att avboka den. OM du har bokat en charterresa genom en resebyrå så behöver du bara skicka in ett läkarintyg så är det klart. Men vad händer om du har bokat flera flygresor och flera hotell genom en webbsida som Momondo ?

Eftersom Momondo är en gratis global resesöksajt är inställda flyg bortom vår kontroll. Om ditt flyg har ställs in och du behöver hjälp eller har frågor, bör du kontakta leverantören direkt för att se vilka alternativ som finns tillgängliga för dig.Det gäller även hotell !!

Då de finns fler aktörer är det självklart mycket enklare att skylla på andra. Använder du Momondo är det information i tredje hand.

Du skickas från Momondo till Hotellbokningssidan som tar kontakt med hotellet och bokar åt dem. Vill du avboka måste du ta kontakt med hotellbokningssidan. Hotellet kommer inte att svara dig om du inte går genom Hotellbokningssidan .

Använd Expedia då de har ett svenskt telefonnummer och svensk personal

De andra sidorna sitter i Holland och pratar bara engelska.

Har du inte en tilläggsförsäkring  till din hemförsäkring så gäller inte avbokning. Då måste du betala med ditt Master Card för att avbokningen skall gälla.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.