Packa väskan och följ med på en hemlig resa med Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg

0

Under många år kunde vi följa den charmerande programledarduon Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg i TV-rutan när de genom gissningslek tog med tävlande och TV-tittare på okända resor.

Genom researrangören Rolfs Flyg & Buss kan nu resenärer uppleva spänningen från första parkett. Resans destination? Hemlig så klart. Resan ”Oldsberg & Hellberg – Vart är vi på väg?” avgår med flyg från Göteborg, Stockholm, Oslo och Köpenhamn mot en hemlig destination någonstans i Europa.

Därefter går resan vidare med buss tillsammans med Oldsberg och Hellberg som tar på sig reseledaransvaret under resan. Väl vid slutdestinationen avslutas resan med flyg åter mot Sverige.

– Jag vet nästan aldrig vart jag är på väg när jag färdas med min trogne följeslagare Björn. Det gäller i högsta grad den här gången också. Däremot vet jag hur spännande, informativ och oförutsägbar resan kommer att bli, säger Ingvar Oldsberg. Packa väskan och ta med passet, för nu ger vi oss av mot nya äventyr och erfarenheter med Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg, går det att läsa i det kryptiska reseprogrammet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.