Paul Rey följer upp melodifestivalsuccén med ny singel

0
Fotograf: ©jensnordstrom

 

Paul Rey debuterade i Melodifestivalen 2020 med låten Talking In My Sleep. det blev en succé . inför miljontals tittare slutade Paul Rey på en sjätteplats i finalen i Friends Arena.

Nu följer artisten upp med nya singeln Mistakes 

Paul Rey har tidigare släppt singlar som till exempel Good For Me som premiärspelades på 10 000 meters höjd på ett plan på väg till Austins musikfestival SXSW, han har spelat på Brilliant Minds inför bland annat Barack Obama, gjort en hel del TV-framträdanden senast i Melodifestivalen där Paul Rey var den enda debutanten att komma till final. Inför miljontalstittare slutade Paul Rey med låten Talking In My Sleep på sjätte plats och låten gick direkt in på en 17:e plats på Spotifys topplista vid release. Efter det var den en av de låtar från Melodifestivalen som legat högst i topp på streamingtjänsten.

Paul Rey är bosatt i Malmö och är stadens näst mest streamade artist (efter The Cardigans) med över 100 miljoner streams. I hemmastudion skapar Paul Rey all sin musik och under Corona-karantänen skrevs den nya singeln Mistakes över den digitala plattformen Zoom. Låten skrev tillsammans med Nick Bradley och Lewis Gardiner från Storbritannien.

– Jag ville hylla den “fula sidan” av ett förhållande, dansen på rosor kan vara fylld med taggar och ibland gör man misstag. Men man kan även lära sig av misstag, lära sig älska de misstagen och sakna att begå misstag med en person, säger Paul Rey.

Mistakes släpps 12 juni och är skriven av Paul Rey, Nick Bradley och Lewis Gardiner och producerad av Lewis Gardiner.

Lyssna på Mistakes här!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.