Peg Parnevik tillbaka med nya singeln ”Not Gonna Be There”

0

Peg Parnevik släpper nya singeln ”Not Gonna Be There”. Låten är skriven av Peg tillsammans med Miss Li, Sonny Gustavsson och Kyle Puccia.

”Not Gonna Be There” följer upp statementlåten ”Bad Bitch”och blir Pegs andra släpp för året. Mer musik finns att vänta under hela 2020.
“Jag är så glad och ärad att få jobba med Miss Li igen och släppa ”Not Gonna Be There”. För mig är låten en lättsam men fresh take , på att förstå sitt värde, att förstå vem man är och att man förtjänar respekt i ett förhållande och livet. Och om man inte får det, så kommer man inte stanna kvar! Jag hoppas att den bidrar till både styrka, glädje och girlpower. Under hösten har jag jobbat på att utvecklas som låtskrivare och även börjat resa och skriva mer med LA-baserade låtskrivare och planerar att släppa mycket ny musik under hela 2020. säger Peg till sin publik.

  2016 slog Peg igenom med singeln ”Ain’t No Saint” som blev en omedelbar hit. Den har sedan dess streamats över 28 miljoner gånger och lett till vinst i Årets Nykomling på P3 Guld. Förra året var hon ute på en omfattande sommarturné och släppte bland annat de framgångsrika singlarna ”27 Sorries” och ”Goodbye Boy”. Peg är även aktuell som en del  i den nystartade succéduon GAMMAL.  Deras musik har streamats över 40 miljoner gånger och de uppträdde på P3-guld galan 2020 där de även var nominerade till årets grupp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.